U bent hier

Wie

Dedicated Drones
Dedicated Drones is een samenwerking van Dutch Aerial Works en Fotopiloot.
Wij werken samen met verscheidene andere betrouwbare, gecertificeerde (drone) bedrijven, met grafisch ontwerpers en augmented reality CG specialisten, om uw gewenste project van een zo mooi mogelijk eindresultaat te voorzien. Deze samenwerking garandeert continuïteit en een breder scala aan zowel het soort, als het aantal drones, waar wij (tegelijkertijd) een opdracht mee kunnen uitvoeren.

Dutch Aerial Works
Dutch Aerial Works is een Nederlands bedrijf dat in 2012 opgericht is. De oprichter Koen Gordijn is al meer dan 20 jaar werkzaam in de burgerluchtvaart en vliegt als gezagvoerder bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Daarnaast heeft Dutch Aerial Works ervaring met luchtfotografie en video opgebouwd tijdens het vliegen voor diverse luchtfotografen en luchtfotobedrijven met een éénmotorig vliegtuig, lang voordat op afstand bedienbare platformen daarvoor ingezet werden.

Door nieuwe ontwikkelingen en het ontstaan van multirotors, nu algemeen bekend als drones, ontstond de mogelijkheid op veel lagere hoogten te vliegen, met veel dynamischer en gedetailleerd foto en video materiaal als resultaat. In de wet is de officiële benaming van een drone: RPAS (Remotely Piloted Aircraft System).

Met ook ruime ervaring in het vliegen van zowel op afstand bedienbare vliegtuigen als helikopters werd in 2012 begonnen met alle opleidingen, schrijven van procedures en deelname aan alle examens die nodig zijn voor het behalen van het ROC (RPAS Operator Certificate, ROC 18/2016). Na vanaf begin 2014 d.m.v. opdracht gebonden ontheffingen diverse vluchten gevlogen te hebben en daarna in de wettelijke transitieperiode in 2015 de bedrijfsontheffing behaald te hebben is Dutch Aerial Works sinds begin 2016 in het bezit van een volwaardige ROC met RT (Radio Telefonie) licentie.

Fotopiloot
Wij bekijken de omgeving van boven om een andere wereld te creëren. Mooi werk, vanuit een ander perspectief voor klanten door het hele land. En daarbuiten.
Een opdracht begint met een wens, een gedachte. Van idee tot product. Wij denken mee, geven advies, maken een plan van aanpak en voeren dit uit.
Wij zetten ons in om uw vraag betaalbaar op te lossen. Daar houden wij van.

Fotopiloot, Gerard Metz vliegt met RPAS Operator Certificate (ROC 25/2016), de meest uitgebreide certificering in Nederland.

Fotopiloot heeft 30 jaar vlieguren als grafisch ontwerpers voor print en web, fotografie, video, architectuur: ontwerpbureau Zwart op Wit.
Drones voegen een nieuwe dimensie toe, beelden, al dan niet bewegend, vanaf hoogten die tot voor kort vrijwel onbereikbaar waren.