U bent hier

Branche vereniging DCRO heeft een brandbrief gepubliceerd aangaande de stand van zaken van de profressionele drone branche anno 2021.

De brandbrief is hier te vinden

Samen met Skytools hebben we de eerste SORA in Nederland goedgekeurd gekregen. Het is de eerste stap in de overgang naar nieuwe Europese regelgeving voor Drones. Skylynx gebruikt nu de SORA om opnames te maken voor het Eurovisie Songfestival op plekken waar het eerder niet toegestaan was. Deze eerste stap is belangrijk voor de professionele Dronewereld. Dronewatch heeft er zojuist een artikel over gepubliceerd:

Schaduwen

Topdag in de sneeuw op de Veluwe met Studio XV voor

Het was een turbulent jaar. We hebben ontzettend veel vlieguren gemaakt. Veel inspecties samen met Skytools en Falcker. Prachtige vorderingen gemaakt in de manieren van datainwinning. We gaan daar in 2021 vol mee door. Het jaar afgesloten samen met Studio XV op vliegbasis Twente waar we voor Serious Request 2020 de beelden met drones hebben mogen verzorgen, echt een top evenement en surrealistisch zonder publiek.

Kortom veel gewerkt, geleerd en stappen gemaakt.

Nieuwe bus

Om ons werk nog beter te kunnen doen hebben we een nieuwe bus met alle gemakken voor de drone werkzaamheden. Met dank aan Skytools voor de inrichting en goede adviesen.

Werken op solarpark

Samen met onze partner Skytools hebben we de laatste maanden bergen inspirerend werk verzet. Ook de samenwerking met Studio XV is enerverend. Vliegen, vliegen en nog eens vliegen.
Velden met zonnepanelen, industrie en creatief kwam allemaal voorbij. Top. Een kleine greep uit onze activiteiten.

Sinds september 2018 zijn we toegelaten tot de Civile CTR in Nederland. Daarvoor is benodigd een RT communicatie met de verkeerstoren. We zijn een van de eersten die togelaten zijn. Dat breidt onze mogelijkheden aanzienlijk uit. Heeft u een locatie binnen een CTR en zoekt u een operator voor drone werk dan kunt u contact met ons opnemen.