U bent hier

2020

Het was een turbulent jaar. We hebben ontzettend veel vlieguren gemaakt. Veel inspecties samen met Skytools en Falcker. Prachtige vorderingen gemaakt in de manieren van datainwinning. We gaan daar in 2021 vol mee door. Het jaar afgesloten samen met Studio XV op vliegbasis Twente waar we voor Serious Request 2020 de beelden met drones hebben mogen verzorgen, echt een top evenement en surrealistisch zonder publiek.

Kortom veel gewerkt, geleerd en stappen gemaakt.

Het nieuwe jaar brengt wederom veel nieuwe uitdagingen, waarbij we qua vliegen met drones bijzonder optimistisch zijn. Onze inmiddels jarenlange ervaring wordt gezien en dat levert mooi en inspirerend werk op.

Een andere grote uitdaging is de overgang naar alle nieuwe Europese regels. Dat bezorgt onze branche slapeloze nachten. We zijn naar jaren ploeteren volwassen geworden als branche maar met alle onduidelijkheid over de nieuwe regels en met name een overheid die er duidelijk nog niet klaar voor is is er toch de vrees dat we in plaats van vooruit ook zo maar weer achteruit gezet kunnen worden in wat er mogelijk is. Wij gaan er keihard aan trekken om dat niet te laten gebeuren.