U bent hier

Drones hebben de toekomst in vele toepassingen. Zowel dronetechniek als de wetgeving staan nog in de kinderschoenen. Ontwikkelingen gaan razendsnel in deze zich snel uitbreidende markt, regelgeving blijft daar vaak nog achter. Maar wij willen als jong en dynamisch bedrijf bijdragen aan oplossingen waarbij drones zoals gereedschap worden. De drone als gereedschap om te werken aan kant en klare oplossingen voor klanten.

Drones kunnen een scala aan diensten verrichtten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Fotografie, Video, Inspecties (3D) Mapping, Analyse,  Warmtebeeld inspecties, RT ondersteuning of Specifieke oplossingen. U vraagt en wij denken mee. Wat we niet zelf in huis hebben kunnen we managen en regelen. Onze kracht is gelegen in de kennis, ervaring door vliegen en bevoegdheden die we hebben. Van die kracht kunt u gebruik maken.

Is een cliche maar wij proberen altijd eerst te bekijken wat een klant nodig heeft. Wat is het probleem, kunnen wij daarbij helpen en zo ja is het technisch en wettelijk uitvoerbaar. Een transparant traject. Als de drone niet een geëigend middel is of er technisch niet toe in staat is zullen we dat ook analyseren. Men verwacht veel van drones en terecht maar als er kinken in de kabel zijn, vaak wettelijk maar soms ook technisch dan zullen we dat uitspreken. Wij verkopen oplossingen en geen praatjes.

U kunt ons zien als producer van werk met drones. Analyse, regelen, 3D visualisatie etc etc. Wij nemen het werk uit handen van de klant. U vraagt wij draaien. Samen met klant analyseren van problemen en vervolgens er een praktische oplossing voor aandragen. Wij kunnen het gehele probleem tackelen en de klant ontzorgen of alleen onze kennis, bevoegdheden en drones inzetten. Bent u op zoek naar een strategische partner voor dronewerk of alleen naar een eenmalige drone-oplossing dan kunt u contact met ons opnemen en komen we graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Om zo goed mogelijk aan de vraag van klanten te kunnen voldoen werken wij samen met andere partijen om zo goed mogelijke eindproducten te kunnen leveren. Samen staan we sterk en en de voortdurende wedloop naar nieuwe technieken is iets wat we op de voet volgen.