U bent hier

Samen optrekken

Om zo goed mogelijk aan de vraag van klanten te kunnen voldoen werken wij samen met andere partijen om zo goed mogelijke eindproducten te kunnen leveren. Samen staan we sterk en en de voortdurende wedloop naar nieuwe technieken is iets wat we op de voet volgen.

Vortex Technologies Services
Vortex Technology Services biedt consultancy en ondersteuning op het gebied van professioneel gebruik van onbemande luchtvaartuigen (drones).  Wij werken nauw samen om in samenspraak tot de ebste oplossingen voor klanten te komen. Meer over dit bedrijf op www.vortextechnologyservices.

Studio XV
Een jong en enthousiast bedrijf dat zich met name specialiseert in videowerk. Zij werken al jaren onder onze bevoegdheden en maken mooie producties. Zij zijn een aanvulling op onze specialisaties. Meer over dit bedrijf op www.studioxv.nl.

Ninja Systems
Wij geloven in een toekomst die niet alleen niet zonder drones kan maar waarin 3D visualisatie in al zijn gedaanten een belangrijke rol spelen. 3D en drones zijn twee handen op een buik en daarom maken wij ook onderdeel uit van Ninja Systems. Binnen Ninja Systems zijn wij de drone specialisten en staan mede aan de wieg van vele nieuwe ideeën aangaande 3D. Meer over Ninja Sysems op www.nin.systems.

Skytools
Skytools is een partner van ons. Skytools is een bedrijf wat zich onder andere heeft gespecialiseerd in de verhuur van drones. Zij bieden de gehele markt de kans om met de nieuwste materialen te vliegen. Niet elke drone is geschikt voor elke klus en dus is Skytools een uitkomst voor onze bedrijfstak. Wij kunnen er de laatste stand in technologie huren (Drones en Sensoren) zodat er altijd een passende drone voor de job is. Omgekeerd werken wij als backup-piloten voor Skytools en wisselen wij kennis uit over Dronetechniek en -regelgeving. Dat maakt het tot een vruchtbare samenwerking. Meer over dit bedrijf op www.skytools.com.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden omdat wij denken dat dit soort samenwerkingen tot betere producten leidt, de klant beter bedient en ieder bedrijf en individu in zijn kracht laat opereren.

Heeft u interesse om eens kennis te maken met ons of een van onze partners neem dan contact met ons op.