U bent hier

De strip bij Serious Request

We hebben samen met Studio XV de drone beelden voor Serious Request 2020 mogen verzorgen. Fotografie maar ook de live beelden bij de optredens.

Locatie: Evenemententerrein vliegbasis Twente.

Een greep uit diverse projecten.

Testen in Lelystad

We hebben gedurende trainingen en testdagen het Human Power Team gevolgd en video gemaakt.

Het Team heeft geweldig gepresteerd en de World Human Powered Speed Challenge 2017 gewonnen.

Aniek Rooderkerken fietste op de laatste dag, in haar eerste legale poging, 121.5 km/u. Daarmee heeft ze nu het Nederlands snelheidsrecord stevig in handen, en is ze maar 0.3 km/u verwijderd van het huidige wereldrecord.
Ook Iris Slappendel heeft een succesvolle week gehad. Zij heeft een persoonlijk record van 115 km/u neergezet, en is daarmee 2e geworden.

In opdracht van en in samenwerking met AllSkies Aerial Support hebben we een drone ingezet voor het maken van zowel video als foto beelden voor de ondernemersvereniging Oude Molen. Deze opdracht omvatte het in beeld brengen van meer dan 60 bedrijven.

Fotopiloot en Dutch Aerial Works hebben in opdracht van vakblad Groenten & Fruit opnames gemaakt van een kassproeier die diffuse coating aanbrengt.

Fotograaf Eric de Vries heeft voor de bedrijfsrapportage van Campina gebruikt gemaakt van de drone van Dedicated Drones om met zijn Nikon camera de collage van luchtfoto’s te voorzien.

Nautique heeft een reisverslag gepubliceerd in haar december 2015 nummer over flottielje zeilvakanties in Turkije. Dutch Aerial Works en Fotopiloot mochten hiervoor de luchtfoto’s verzorgen.

In opdracht van Aqua Events hebben Dutch Aerial Works en Fotopiloot een 3D photogrametry scan gemaakt van de bouwlocatie van een nieuw pand in aanbouw. Zo’n 3D scan maakt het mogelijk afmetingen, hoogtes en volumes uit de scan op te meten om de bouwplanning te vereenvoudigen.